Ali se lahko kopamo v bazenu in morju, če imamo podaljšane trepalnice? To me je vprašala skoraj vsaka stranka, ki je 1. prišla k meni na trepalnice – pred dopustom seveda 🙂

“S permanentno podaljšanimi trepalnicami se lahko z lahkoto kopate v morju in bazenu. Ravno v tem je čar, da lahko z njimi počnete prav vse – pomembno pa je, da si jih po končani “aktivnosti” zmočite s sladko vodo.”

Ali se lahko kopam v bazenu ali morju z umetnimi trepalnicami ?

Trepalnice imate zato, da si olajšate življenje – predvsem skrajšate jutranjo rutino, ki bi jo drugače porabile za makeup. Tako vedno izgledate urejene, že takoj ko se zbudite.

Trepalnice so vodoodporne in zato se največ deklet, ki jih niso imele še nikoli, odločijo za njih ravno poleti ali pa predno gredo na kakšen dopust, kjer bi plavale v bazenu. Maskara ne samo da izsuši naravne trepalnice, ampak se razmaže ko se kopamo in tudi te, ki naj bi bile vodoodporne se tekom dneva “zdrobijo” in sperejo, za kar pa pri permanentno podaljšanih trepalnicah ni treba skrbeti.
Sol in klor seveda vplivata na obstojnost trepalnic, vendar najbolj škodi sončna krema, ki je mastna in rahlja vez med lepilom in trepalnico – zato jih pridno umivajte s čistilno peno pred spanjem.

Deli objavo s prijatelji